Σχετικά με μένα

Teaching Stories

Το Τeaching Stories ή στη γλώσσα μας ιστορίες διδασκαλίας γεννήθηκε στο μυαλό μου πριν από 2 χρόνια περίπου, αλλά για όλα τα πράγματα έρχεται η κατάλληλη στιγμη.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσα πολλά συμβαίνουν σε μία σχολική τάξη; Αυτές τις ώρες που περνάς με τα παιδιά, που μπορεί στην αρχή της χρονιάς να σου φαίνονται άγνωστα , όμως στο τέλος της είστε μία οικογενεια;

Αυτή είναι η δική μου οπτική σε αυτο που ονομάζω σχολική πραγματικότητα. Μία πραγματικότητα που κάθε χρονιά προσπαθώ να ντύσω με τα ομορφοτερα χρώματα για τα παιδιά ,που θα υποδεχτώ, αλλά και για μένα και ας μην ξέρω απο την αρχή της σχολικής χρονιάς σε ποιο σχολείο θα βρεθώ ή ποια τάξη θα αναλάβω.

Αν φαντάζεστε και σεις μια τάξη πολύχρωμη,δημοκρατική και γεμάτη αγάπη και φαντασία καλως ορίσατε στη σελίδα μου.

Με αυτή τη σελίδα φιλοδοξώ να γνωρίσουμε εκπαιδευτικούς που κάνουν τη διαφορά και έχουμε όλοι να μάθουμε από εκείνους συναρπαστικές ιστορίες. Ανάμεσα στις δικές τους ιστορίες θα μαθαίνετε και τη δική μου σχολική πραγματικοτητα με ιδέες και πρακτικές που πραγματικά τα τελευταια χρόνια με έχουν βοηθήσει πολύ.

*Είμαι η Εύη ή όπως με φωνάζουν οι μαθητές μου η κυρία Ευγενία. Σπούδασα στο παιδαγωγικό δημοτικής εκπαιδευσης Κρήτης και από το 2010 είμαι δασκάλα σε δημοτικά ανα την Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο δουλεύω σε σχολεία της Κρήτης απο την οποία και κατάγομαι. 
Τέσσερα χρόνια (2013-2017)σπουδασα στη σχολή παιδαγωγικής θεάτρου του κυρίου Λακη Κουρετζή και από τότε η οπτική μου για το σύγχρονο σχολείο άλλαξε εντελώς. 

«Γίνε εσυ η αλλαγή που θα ήθελες να δεις να συμβαίνει.»

Design a site like this with WordPress.com
Ξεκινήστε